
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt, zerzupft (siehe Tipp)
- 1 Schalotte halbiert
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
- 400 g Tomaten in Würfeln
- 150 g Wasser
- ¼ - ½ TL Chiliflocken
- 1 TL Salz und etwas zum Würzen
- 300 g Tofu, fest in Würfeln (2 cm)
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Garam Masala
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 424 kcal / 1774 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 782 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35min
Veganer Fenchelauflauf
1hod. 25min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1hod.
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50min
Quinoa mit grünen Bohnen
30min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Veganes Champignon-Masala
25min