Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt, zerzupft (siehe Tipp)
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
- 400 g Tomaten, in Würfeln
- 150 g Wasser
- ¼ - ½ TL Chiliflocken
- 1 TL Salz und etwas zum Würzen
- 300 g Tofu, fest, in Würfeln (2 cm)
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Garam Masala
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 782 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Linsen-Spinat-Curry
40 min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Gemüse-Chili
35 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10óra
Sesam-Blumenkohl-Tofu mit Paprikasauce
45 min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 min
Veganes Paprika-Gulasch
45 min
Veganes Champignon-Masala
25 min