Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)
- 780 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Walnusshälften, grob gehackt
- 150 g Babyspinat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2315 kJ / 553 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 906 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40 Min
Maronenrisotto
30 Min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Grünes Risotto
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min