Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Protein
- 51.2 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 653.9 mg
Alternativní recepty
Beef "Burgundy"
40min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork fillet with mustard
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef stroganoff
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min