Pork in creamy Marsala wine sauce

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 96 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • gluten free flour (see Tips)
    2 tbsp
  • dry Marsala wine
    100 g
  • fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
    200 g
  • mascarpone cheese
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 653.9 mg
Protein 51.2 g
Kalorie 2780.6 kJ / 662.1 kcal
Tuk 45 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 29.9 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...