Pork in creamy Marsala wine sauce
TM6 TM5

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 (81 hodnocení)

Suroviny

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
  • 100 g dry Marsala wine
  • 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
  • 250 g mascarpone cheese

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2780.6 kJ / 662.1 kcal
Protein
51.2 g
Sacharidy
8.7 g
Tuk
45 g
Nasycený tuk
29.9 g
Vláknina
1.9 g
Sodík
653.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty