Zařízení & příslušenství
Pork in creamy Marsala wine sauce
Příprava 20min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
653.9 mg
Protein
51.2 g
Kalorie
2780.6 kJ /
662.1 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
29.9 g
Sacharidy
8.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Meals in a Flash
91 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min