Rajčatový kečup

Rajčatový kečup

5.0 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porcí

Suroviny

  • 750 gramů zralých rajčat na čtvrtky
    750 gramů rajčat v plechovce
  • 140 gramů červené papriky na kousky
  • 110 gramů červené cibule napůl
  • 1 ½ stroužku česneku
  • 40 gramů červeného vinného octa
  • 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
  • ⅓ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ¾ čajové lžičky sladké červené papriky
  • ¾ čajové lžičky soli
  • 45 gramů medu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porcí

Sodík 1798.8 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 1599.6 kJ / 382.3 kcal
Tuk 2.4 g
Vláknina 14.9 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 88.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...