Polenta, mandarin and almond cake

Polenta, mandarin and almond cake

4.2 31 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 portions

Suroviny

  • butter softened, plus extra for greasing
    250 g
  • water
    1000 g
  • mandarins (approx. 4), unpeeled
    320 g
  • macadamia nuts
    60 g
  • blanched almonds
    220 g
  • caster sugar
    220 g
  • eggs
    3
  • polenta
    170 g
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • icing sugar for dusting

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 54.3 mg
Protein 7.6 g
Kalorie 1874.2 kJ / 446.2 kcal
Tuk 32.4 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sacharidy 31.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...