Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g butter, softened, plus extra for greasing
- 1000 g water
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 60 g macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1874.2 kJ / 446.2 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.3 mg
Alternativní recepty
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Banana, walnut and date loaf
55 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Apple and date cake
1h 30min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.