Zařízení & příslušenství
Polenta, mandarin and almond cake
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 portions
Suroviny
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
54.3 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Tuk
32.4 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
12.6 g
Sacharidy
31.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gluten free baking
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Almond shortcrust pastry
35min.
Gluten-free goodness pastry
1hod.
Gluten free fruit and nut loaf
55min.
Nutty pancakes with stone fruit compote
1hod.
Healthy banana bread
1hod. 15min.
Coconut oat biscuits
45min.
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2hod. 10min.
Pepita almond Florentines
1hod.
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min.
Orange and almond cake
2hod. 20min.
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min.
Torta caprese (flourless almond cake)
2hod.