Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g butter, softened, plus extra for greasing
- 1000 g water
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 60 g macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1874.2 kJ / 446.2 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.3 mg
Alternativní recepty
Ginger bundt cake
1 Std.
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Yoghurt cake
1h 40min
Raw apple pie
3h 25min
Peach and plum upside-down cake
50min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h