Polenta, mandarin and almond cake

Polenta, mandarin and almond cake

4.2 28 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
12 portions

Suroviny

  • butter softened, plus extra for greasing
    250 g
  • water
    1000 g
  • mandarins (approx. 4), unpeeled
    320 g
  • macadamia nuts
    60 g
  • blanched almonds
    220 g
  • caster sugar
    220 g
  • eggs
    3
  • polenta
    170 g
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • icing sugar for dusting

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 446.2 kcal / 1874.2 kJ
Protein 7.6 g
Tuk 32.4 g
Sacharidy 31.9 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sodík 54.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...