
Zařízení & příslušenství
Polenta, mandarin and almond cake
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
12 portions
Suroviny
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
446.2 kcal /
1874.2 kJ
Protein
7.6 g
Tuk
32.4 g
Sacharidy
31.9 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
12.6 g
Sodík
54.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Gluten free baking
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland