Zařízení & příslušenství
Polenta, mandarin and almond cake
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
12 portions
Suroviny
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
54.3 mg
Protein
7.6 g
Kalorie
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Tuk
32.4 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
12.6 g
Sacharidy
31.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gluten free baking
11 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Torta caprese (flourless almond cake)
2hod.
Simple chocolate hazelnut cake
1hod. 15min.
Baked honey cheesecake
4hod. 20min.
Parfait with passionfruit cream
3hod. 10min.
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2hod. 10min.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1hod. 30min.
Pea and garden mint fritters
25min.
Chewy pistachio biscuits
45min.
Tapioca fruit cereal
24hod. 15min.
Orange and almond cake
2hod. 20min.
Gluten free carrot and almond cake
2hod. 30min.
Gluten free Christmas fruit cake
7hod. 35min.