Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g butter, softened, plus extra for greasing
- 1000 g water
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 60 g macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1874.2 kJ / 446.2 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 32.4 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.3 mg
Alternativní recepty
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Pear and chocolate frangipane
2h
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 Std. 10 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h