Polenta, mandarin and almond cake
TM6 TM5 TM31

Polenta, mandarin and almond cake

4.2 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g butter, softened, plus extra for greasing
  • 1000 g water
  • 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
  • 60 g macadamia nuts
  • 220 g blanched almonds
  • 220 g caster sugar
  • 3 eggs
  • 170 g polenta
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • icing sugar, for dusting

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1874.2 kJ / 446.2 kcal
Protein
7.6 g
Sacharidy
31.9 g
Tuk
32.4 g
Nasycený tuk
12.6 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
54.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty