Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 136.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Brandy cream
15min
Brandy butter
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Mango cheesecake
6h 35min
Classic zabaglione
15min
Cheese soufflés
30 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Nougat glacé with raspberry coulis
24hod. 25min