Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot and salmon topping
- 1000 g water
- 100 g raw beetroot, peeled and cut into small cubes (5 mm)
- 350 g fresh boneless, skinless salmon fillets
- 1 lemon, juice and zest only, no white pith
- 100 g watercress
- 1 tbsp Greek yoghurt
- 1 tbsp cream cheese
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
Blinis
- 2 tsp unsalted butter
- 150 g buckwheat flour
- 50 g wholemeal self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 225 g full cream milk
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- olive oil spray, for frying
- sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- fresh ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 358.6 kJ / 85.4 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 136.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3j
Béarnaise sauce
10min
Béchamel sauce
20 dk
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Chicken and port pâté
1h 30 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2j 10 mnt
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Meringues
5h