Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 200 g buckwheat groats
- ¼ tsp salt
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g water
- 1 egg yolk
- gluten free flour mix, for dusting (see Tips)
Filling
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 300 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1 brown onion, cut into quarters (approx. 130 g)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g unsalted butter
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp gluten free flour mix
- 100 g full cream milk
- 1 egg
- 50 g thickened cream
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch grated nutmeg
- 10 sprigs fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 330.7 kJ / 78.7 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 168.7 mg
Alternativní recepty
Rosemary and sea salt crackers
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Mushroom risotto
30 min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Rice crisp bars
1h 10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Hommus dip
5min
Hommus
15min