Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de pasta de chile coreana (gochujang)
- 20 g de aceite de sésamo
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de queso mascarpone
- 1350 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 150 g gambas crudas peladas
- 150 g de filetes de pescado blanco sin piel en trozos (aprox. 3 cm)
- 150 g de setas shiitake frescas en tiras de 1 cm
- 1 chalota en mitades
-
320
g de arroz para risotto (Baldo, Carnaroli, Arborio)
nebo 320 g de arroz de grano redondo - 50 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- 1 cucharadita de semillas de sésamo negro (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3312 kJ / 792 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 37.1 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1602.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cordero marroquí con cuscús de limón
4h
Arroz tapado
50 min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1h
Pollo asado relleno
1u. 50min
Espaguetis integrales con atún, limón y rúcula
Žádné hodnocení
Risotto al azafrán con vieiras
30 min
Tayín de ternera con arroz especiado y mini pasteles de pistacho
1h 30min
Ceviche chifa de mero
40 min
Risotto con frutos del mar
55 min
Pollo coronación
1h 10 min
Espuma helada de limón y menta
7hod. 30min
Risotto de setas
25 min