Gemarineerde zalm met rabarbersaus
TM6 TM5

Gemarineerde zalm met rabarbersaus

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Gemarineerde zalm

  • 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
  • ½ el zwarte peperkorrels
  • 2 el grof rietsuiker
  • 2 el zout
  • 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
  • 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes

Rabarbersaus

  • ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
  • 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
  • 1 el olie
  • 2 el water
  • 1 el appelazijn
  • 1 el mosterd, grofkorrelig
  • 30 g vloeibare honing
  • ¼ tl zout

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
791 kJ / 189 kcal
Protein
13.2 g
Sacharidy
8 g
Tuk
12 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty