Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van langkorrelige bruine rijst
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Kruiden- en citroenzout
1j
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Mai tai
10min
Quinoasalade
40 menit
Chinees varkensvlees met groenten
1j 20 menit
Zoete aardappel muffins met walnoten
1j