Zařízení & příslušenství
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Příprava 15min.
Celkový 48hod. 20min.
6 porties
Suroviny
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
13.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rabarber
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min.
Zalm en venkel risotto
25min.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min.
Linzenbrood
1hod. 55min.
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Gemarineerde paprika's
55min.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min.
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení