
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 189 kcal / 791 kJ
- Protein
- 13.2 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabarberijs
36hod. 25min
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Žádné hodnocení
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Halloween voeten gehaktbrood
1hod. 30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Soep met zeeduivel en garnalen
1hod.
Peren in rode wijn
5hod.
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1hod. 45min
Popeye's power bowl met bramen
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met appel en kaneel
3hod.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1hod.