Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Curry-wortelbrood
1h 5min
Tonijnkroketten
1h 30min
Bloemkool korma
2h 20min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Gekruide noten
45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Pitabrood
2h