Zařízení & příslušenství
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Příprava 15min.
Celkový 48hod. 20min.
6 porties
Suroviny
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
13.2 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tuk
12 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rabarber
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Wintergroente en rundvlees cholent
4hod. 30min.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min.
Crumble met peren en crème van ricotta
1hod.
Groene pepersaus
20min.
Asperge ovenschotel
1hod. 30min.
Tandoori kip wraps
50min.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min.
Champignontaart
Žádné hodnocení
Quiche met kip en peer
2hod. 40min.
Kippennoedelsoep
1hod. 35min.
Dille en feta flatbread
1hod. 20min.
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1hod. 45min.