Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Koken van bulgur
35min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Pas d’évaluation
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Gebakken aardappelpuree monsters
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min