Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 130 g de farine blanche d'épeautre
- ½ c. à café de levure chimique
- ¼ c. à café de sel
- 70 g d'eau
- 10 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe de farine blanche d'épeautre, pour abaisser
La garniture
- 30 g de graines de tournesol
- 40 g d'eau
- 5 g de jus de citron
- 70 g d'huile de tournesol
- ½ c. à café de sel
- 8 pincées de poivre moulu
- 200 g de chou-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 15 g de cresson frais
- ½ c. à café de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 320 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolat chaud sur bâtonnet
1h 20 min
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30min
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5 min
Liqueur de baie
30 min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2 godz. 40 min
Petits pains au müesli (sucrés)
2h
Saucisson au chocolat
6h 15min
Salade arc-en-ciel expresse
10min
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5min
Pain sandwich
3 Std.