Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 30 g suiker
- 125 g bloem
- 60 g zachte boter, in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes
- 35 g melk
- 1 eierdooier
- 1 snuifje zout
- 40 g pure chocolade, in stukken
- 170 g melkchocolade, met praliné vulling, in stukken
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- chocolade paaseieren, voor de afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2772.8 kJ / 665.3 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 43.2 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 123.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gezouten karamel toffees
1h 45 min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Žádné hodnocení
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Vitello tonnato
13h
Suikerpasta
Žádné hodnocení
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min