
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bladerdeeg
- 30 g suiker
- 125 g bloem
- 60 g zachte boter in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes
- 35 g melk
- 1 eierdooier
- 1 snuifje zout
- 40 g pure chocolade in stukken
- 170 g melkchocolade met praliné vulling, in stukken
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- chocolade paaseieren voor de afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 665.3 kcal / 2772.8 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 43.2 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 123.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nu există evaluări
Vegan Caesar saladedressing
Nu există evaluări
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10 min.
Paashaas macarons
Nu există evaluări
De wafels van de foor
3h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nu există evaluări
Mini Fougasse
Nu există evaluări
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nu există evaluări
Driedubbele chocoladetaart
2h 30 min.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40 min.
Panna cotta
6h 15 min.