
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
tl gedroogde gist (4 g)
nebo 10 g verse gist - 270 g water
- 1 tl suiker
- 1 tl olijfolie
- 500 g broodmeel
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 238 kcal / 1000 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Vers pastadeeg
1hod.
Pizzadeeg
1hod.
Poedersuiker
5min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení
Snel bladerdeeg
1hod. 20min
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Karamelpoeder
1hod.
Gekruide kersenbrioche-krans
2hod. 20min
Kruidenboter flatbreads
35min
Amandelpasta
1hod. 10min
Gefermenteerde rode uien
96hod.