Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2.52 g
- Sacharidy
- 16.99 g
- Tuk
- 16.86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 min
Champignons of zwammen met look
20min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30 min
Fruitnectar
10 min
Slasapje
Keine Bewertungen
Venkelsapje
10 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Penne met tonijn
35 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Geroerbakte groenten
10 min
Gekookte pasta
20min
Aardappelpuree
45 min