Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2.52 g
- Sacharidy
- 16.99 g
- Tuk
- 16.86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van basmatirijst
35 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
200 g prei fruiten
20 Min
Gekookte pasta
20 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Penne met tonijn
35 Min
Erwten met ham
25min
Verse pasta zonder eieren
Žádné hodnocení
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min
Snel brood
50 Min