Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 2.52 g
- Sacharidy
- 16.99 g
- Tuk
- 16.86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gekookte pasta
20min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Fideuá van groenten
40min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Paprika's in zoetzure saus
30 min