Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g bułek, lekko czerstwych, pokrojonych na 4-5 cm kawałki
- 70 g wody
- 100 g oliwy z oliwek
- 8 ząbków czosnku
- 120 g kostek boczku
- 12 papryczek Padrón (ok. 100 g), w całości
- 200 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w 5 mm plastry
- 1 łyżka papryki ostrej, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 727.5 mg
Alternativní recepty
Szybki gulasz z chorizo i fasoli
20 min
Pomidorowe arancini z ciągnącą się mozzarellą
1h
Meksykańska tostada z wołowiną
1h
Biała fasola z chorizo
50min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15min
Makaron w sosie pomidorowym z chorizo i oliwkami
30min
Sos sriracha-mayo
5 min
Mac'n'cheese z mięsem i kimchi
1h
Nachos zapiekane z warzywami i serem
1h 30min
Czerwony ryż Tex-Mex
1h
Quesadille z chorizo i guacamole
25 min
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1h 35 min