Remolacha cocida (Pelar)

Remolacha cocida (Pelar)

4.8 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 raciones

Suroviny

Pelar
  • de remolacha cruda en mitades
    800 g
  • de agua
    600 g
  • de aceite de oliva
    1 cucharadita
Remolacha cocida
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
    900 - 1000 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 57 kcal / 239 kJ
Protein 2.1 g
Tuk 0.3 g
Sacharidy 12.8 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 308.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...