
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- ½ cucharadita de sal
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 57 kcal / 239 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 308.1 mg
Alternativní recepty
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Helado de plátano
8 Std. 5 Min
Tortilla de coleslaw
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Leche de coco
Keine Bewertungen
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 Min
Zanahorias agridulces
1 Std.