Remolacha cocida (Pelar)

Remolacha cocida (Pelar)

4.3 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

Pelar
  • 800 g de remolacha cruda en mitades
  • 600 g de agua
  • 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
  • ½ cucharadita de sal
  • 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 308.1 mg
Protein 2.1 g
Kalorie 239 kJ / 57 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...