Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 308.1 mg
Alternativní recepty
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min
Curry de lentejas
1h 25min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45min
Tortilla de coleslaw
25min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1 godz. 15 min
Pepinos encurtidos
48 Std. 20 Min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2 godz.
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Carpaccio de remolacha con burrata (Pelar)
1h 25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1h 45min