![Remolacha cocida (Pelar) Remolacha cocida (Pelar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79e72b0c76e9e847a4df74afdfaf6362/Derivates/094a80649a21a1b036e9f753b5d55fa165d8c8cf.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 308.1 mg
Alternativní recepty
Salsa criolla
5 min
Mermelada de ciruelas
45 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 Min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 Min
Puerros pochados (80 g)
15min
Crumble de manzanas
1h 30min
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Salteado de verduras con salsa de cacahuetes
30 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Helado de palta y banana
5 min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40 min