Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

4.8 91 rating
Příprava 15min.
Celkový 4hod.
16 porcji

Suroviny

  • 90 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)
  • 80 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego (volitelně)
  • 60 g migdałów, w płatkach
  • 8 jajek
  • 200 g cukru

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 31.1 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 587.7 kJ / 140.5 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 22.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...