Zařízení & příslušenství
Pesto Eggs auf Röstbaguette
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 Portionen
Suroviny
-
Feldsalat80 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
100 g Mandeln, gehacktPinienkerne100 g
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Baguette1
-
Eier6
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
794 mg
Protein
20 g
Kalorie
2544 kJ /
608 kcal
Tuk
47 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Rucola-Feta-Suppe
35min.
Sellerie-Cordon-Bleu
1hod.
Fixe Feierabendstulle
30min.
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min.
Cheese-Makkaroni
30min.
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30min.
Zupfbrot mit Camembert-Kern
2hod. 15min.
Kartoffel-Galette mit Schinken
1hod. 10min.
Herzhafter Ofenschlupfer
50min.
Buntes Tomatengratin
1hod. 30min.
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1hod. 20min.
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
30min.