Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca, in due
- 2 - 3 spicchi di aglio, a piacere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 30 g di burro, a pezzi
- 200 g di lenticchie rosse secche
- 2 cucchiai di menta secca tritata
- 30 g di riso
- 20 g di bulgur
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- 2 pizzichi di pepe, a piacere
-
2
pizzichi di peperoncino secco, a piacere
nebo ½ cucchiaino di paprica - 1500 g di acqua, a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 10.6 g
Alternativní recepty
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35min
Misir wat (Stufato di lenticchie)
35min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Zuppa frantoiana
45min
Zuppa di lenticchie e funghi
45min
Zuppetta di ceci
45min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1u.
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppa di legumi e verdure
40min