Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a rondelle 0,5 cm
- 200 g di lenticchie gialle secche
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli neri interi in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (volitelně)
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 17.1 g
- Sodík
- 667.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Zuppa di fagioli
40 Min
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35min
Insalata di ceci e coriandolo
40 Min
Crema di verdure invernale
50min
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1h 40min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 Min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Zuppa frantoiana
45 Min
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa di patate e funghi
20 Min