Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a rondelle 0,5 cm
- 200 g di lenticchie gialle secche
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli neri interi in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (volitelně)
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 17.1 g
- Sodík
- 667.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50min
Zuppa di farro e legumi
45min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di orzo e funghi
1h
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1h 25min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min