Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 14 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- 45 g de fécule de maïs
- 15 g d'extrait naturel de café
- 65 g de beurre, en morceaux
La crème au beurre
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf
- 6 g de jaune d'œuf
- 60 g de beurre, en morceaux
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 4 g de sucre en poudre
- 45 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g de farine T55
- 3 œufs
Le glaçage
- 300 g de glaçage pour gâteau (fondant)
- 4 - 5 gouttes d'extrait naturel de café
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2277 kJ / 548 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Brioche feuilletée tressée
17sa 45 dk
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Fraisier
15 godz.
Baba au rhum
4h
Pains aux raisins
20h 15min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1h 50min
Forêts-Noires individuelles
1h 40min
Chocolat liégeois
12 Std. 15 Min
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Choux à la crème
1h 5min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Crème pâtissière XXL
15min