Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
1h 45min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 godz.
Brioche tressée
14h 40min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min