Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g d'eau minérale
- 125 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de sucre en poudre
- ½ œuf, battu
- 9 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- farine T55, pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2035 kJ / 572 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Pains au chocolat
16 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Petits pains au lait
1h 45 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3u. 25min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Gâche vendéenne
12h 55min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Pains à burgers américains
3h 15min
Baguette tradition
15u. 25min
Brioche Nanterre
4h 15min