
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
130
g de lait et un peu pour la dorure
nebo 130 g de crème fraîche et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux froid, coupé en morceaux
- farine de blé pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 10 parts
- Kalorie
- 3912.8 kcal / 16371.3 kJ
- Protein
- 92.1 g
- Tuk
- 194.9 g
- Sacharidy
- 448.4 g
- Vláknina
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 114 g
- Sodík
- 4263.5 mg
Alternativní recepty
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13hod. 10min
Brioche tressée à la cannelle
8hod.
Pâte à pizza
1hod.
ATELIER menu 1
1hod.
Brioche extra crémeuse
2hod. 15min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Pain au lait (Simplicité)
2hod. 20min
Brioche extra moelleuse
3hod. 45min
Briochettes aux pépites de chocolat
4hod.
Brioche à la mie filante
1hod. 45min
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Brioche Nanterre
4hod. 15min