Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
130
g de lait, et un peu pour la dorure
nebo 130 g de crème fraîche, et un peu pour la dorure -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 10 g de levure boulangère sèche - 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour fariner
- 4 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre doux, froid, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 10 parts
- Kalorie
- 16371.3 kJ / 3912.8 kcal
- Protein
- 92.1 g
- Sacharidy
- 448.4 g
- Tuk
- 194.9 g
- Nasycený tuk
- 114 g
- Vláknina
- 18.9 g
- Sodík
- 4263.5 mg
Alternativní recepty
Brioches italiennes
3 Std. 15 Min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15 min
Tarte à gros bords
1u. 50min
Bonbons chocolat viennois
50 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche extra crémeuse
2j 15 menit
Palets bretons à la coco
45 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Crème dessert au chocolat
25 min
Chantilly
5min