Zařízení & příslušenství
Ukrainske sild
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 portioner
Suroviny
-
sild, marinerede og skyllede (se tip), skåret i stykker (2 cm)450 - 500 g
-
citronsaft, friskpresset til drys30 g
-
vand600 g
-
rødbeder skåret i stykker (3 cm)600 - 650 g
-
æg6
-
mayonnaise (se tip)150 g
-
yoghurt naturel150 g
-
sort peber, stødt (valgfrit)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3685 mg
Protein
24.3 g
Kalorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Tuk
36.7 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Det ukrainske køkken
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Gulerods- og sellerisuppe
45min.
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení