Gresk ostepai (Tiropita)

Gresk ostepai (Tiropita)

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
8 porsjoner

Suroviny

  • smør, usaltet delt i biter
    180 g
  • fetaost delt i biter
    600 g
  • melk
    700 g
  • semulegryn, finmalt
    100 g
  • havsalt
    ½ ts
  • egg
    6
  • malt svart pepper etter smak
    1 - 2 klype
  • filodeig
    16 ark
  • vann, kaldt til drypping
  • sesamfrø (volitelně) til pynt
    1 ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 24 g
Kalorie 2407 kJ / 573 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše