Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 - 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi
- 80 g di prosciutto cotto
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 300 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 10 g di burro + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1022.7 kJ / 244.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 375.7 mg
Alternativní recepty
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Sformato vegetale
1 godz.
Sformatini di agretti
1 godz.
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3h
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 godz.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min