Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina di ceci
- 30 g di farina di mais
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- ½ - 1 di cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 300 g di patate, pelate e a fette (3-4 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 507.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Burger di ceci e verdure
40min
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Burger vegetali
40min
Quiche di zucchine (senza glutine)
1h
Lasagne vegan con funghi, cavolo nero e pesto di rucola e noci
1 Std. 30 Min
Crostata salata di verdure (vegan)
1 Std. 5 Min
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1h
Burger ceci e rucola
40min