Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina di ceci
- 30 g di farina di mais
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- ½ - 1 di cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 300 g di patate, pelate e a fette (3-4 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 777 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 507.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Polpette di peperoni
1h
Burger ceci e rucola
40min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Sauté veloce di verdure al burro di arachidi
Žádné hodnocení
Rotolo ai piselli
50 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Crocchette di germogli di soia
20min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Hummus ai pomodorini
1h