Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Houmous
- 1 garlic clove
- 240 g tinned chickpeas, drained and rinsed (1 x 400 g tin)
- 30 g tahini
- 30 g olive oil
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp paprika
- 1 pinch ground cayenne pepper
Pancakes
- 35 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 130 g red peppers, cut in pieces
- 120 g gram flour (chickpea flour)
- 120 g water
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp garlic powder
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 1 tsp olive oil, for frying
Serving
- ½ avocado, flesh only, sliced
- 10 cherry tomatoes, halved
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3044 kJ / 728 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 64.3 g
- Tuk
- 39.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25p
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min