Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 帶殼蝦
- 4 - 5 根 新鮮巴西利葉
- 10 克 蒜頭
- 130 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 15 克 蒜頭 ,用刀身拍扁
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切段
- 15 克 番茄糊 (volitelně)
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾辣椒 ,剪段
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 7485 kJ / 1790.7 kcal
- Protein
- 116.4 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 138.6 g
- Nasycený tuk
- 900.9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 2571.7 mg