西班牙蒜辣蝦

西班牙蒜辣蝦

3.7 3 rating
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 帶殼蝦
    500 克
  • 新鮮巴西利葉
    4 - 5 根
  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    130 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 蒜頭 用刀身拍扁
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    ½ 根
  • 番茄糊 (volitelně)
    15 克
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 乾辣椒 剪段
    5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 2571.7 mg
Protein 116.4 g
Kalorie 7485 kJ / 1790.7 kcal
Tuk 138.6 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 900.9 g
Sacharidy 19.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...