Zařízení & příslušenství
西班牙蒜辣蝦
Příprava 25min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
帶殼蝦500 克
-
新鮮巴西利葉4 - 5 根
-
蒜頭10 克
-
橄欖油130 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
蒜頭 用刀身拍扁15 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
番茄糊 (volitelně)15 克
-
蒜頭 切片20 克
-
乾辣椒 剪段5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
2571.7 mg
Protein
116.4 g
Kalorie
7485 kJ /
1790.7 kcal
Tuk
138.6 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
900.9 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快手菜
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan