Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 902.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 min
Koffiedessert
15 min
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Franse brunch
Žádné hodnocení
Broccoli-ham omelet
35 Min
Vegan Caesar saladedressing
Žádné hodnocení
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Gegratineerde coquilles
25 Min