Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 29.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 902.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25min
Forelmousse
5 分钟
Waterzooi van kip
1h
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Zalmsoufflé
1h
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Zalmburgers
25min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min