
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g boter in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola voor de afwerking
- 1 bos radijsjes in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm in dunne reepjes
- balsamicoazijn voor de afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 403.6 kcal / 1683.8 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 29.8 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Sodík
- 902.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Vislasagne met courgette
1 Std.
Piña Colada sorbet
30 Min