Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 teentje knoflook
- 40 g Cheddar kaas, in stukken
- 1600 g water
- 300 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 350 g rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 5 el olijfolie
- 1 eierdooier
- ¼ tl zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 90 - 130 g paneermeel, en iets meer om in te wentelen
Yoghurt dip
- 150 g yoghurt
- 1 el olijfolie
- 1 tl limoenschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- ½ bos verse peterselie, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 616.5 kJ / 147.4 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 186.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm en venkel risotto
25min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Boekweit met champignons
25min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min