
Kompatibilní verze
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aardappelen schillen
- 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 600 g water
Dille-pesto
- 50 g rode uien gehalveerd
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
- 50 g pijnboompitten
- 60 g extra vergine olijfolie
- 25 - 30 g verse dille
- 20 g kappertjes op azijn
- 10 g vers geperst citroensap
- 150 g Griekse yoghurt
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
- 5 eieren
- 1300 g water
- 400 g groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
- 150 g komkommer in schijfjes (2 mm) (volitelně)
- pijnboompitten geroosterd, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 528 kcal / 2209.2 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Tuk
- 32.8 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Sodík
- 595.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gochujang zeevruchtenrisotto
1hod.
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Žádné hodnocení
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1hod. 50min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Snelle regenboogsalade
10min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1hod. 5min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Fideuá van groenten
40min