Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

4.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porties

Suroviny

Aardappelen schillen
  • nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
    600 g
  • water
    600 g
Dille-pesto
  • rode uien gehalveerd
    50 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
    60 g
  • pijnboompitten
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • verse dille
    25 - 30 g
  • kappertjes op azijn
    20 g
  • vers geperst citroensap
    10 g
  • Griekse yoghurt
    150 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
Salade van nieuwe aardappelen en asperges
  • eieren
    5
  • water
    1300 g
  • groene asperges uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
    400 g
  • komkommer (volitelně) in schijfjes (2 mm)
    150 g
  • pijnboompitten (volitelně) geroosterd, als afwerking

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 595.8 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 2209.2 kJ / 528 kcal
Tuk 32.8 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 7.1 g
Sacharidy 39.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...