Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
nebo 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
nebo 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1348.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soba noodle mee goreng
Žádné hodnocení
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Haver horchata
Žádné hodnocení
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení
Oriëntaalse brunch
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení