Zařízení & příslušenství
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
Groenten schillen
-
500 g rode bieten, geheel, ongeschildrode bieten geheel, ongeschild500 g
-
water600 g
-
pastinaak in gelijke stukken (± 5 cm)200 g
Rode bietensalade
-
halloumi in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)400 g
-
olijfolie om te frituren1 el
-
water600 g
-
walnoot, gepeld30 g
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
220 - 250 g volle yoghurtGriekse yoghurt220 - 250 g
-
citroensap10 g
-
witte azijn1 - 2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ - ½ tl
-
mierikswortel, in pot1 - 2 tl
-
volkoren brood in plakjes en geroosterd, om op te dienen
-
rucola om op te dienen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1348.6 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
2062.8 kJ /
493 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
35.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flexitarische smaken
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Keftedes (gehaktballen)
2hod. 30min.
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1hod. 10min.
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1hod.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min.
Borscht
50min.
Kikkererwtensoep met spinazie
40min.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min.
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Frittata met gestoomde aardappelen
1hod. 15min.
Sangria
10min.