Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi

Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porties

Suroviny

Groenten schillen
  • rode bieten geheel, ongeschild
    500 g
    500 g rode bieten, geheel, ongeschild
  • water
    600 g
  • pastinaak in gelijke stukken (± 5 cm)
    200 g
Rode bietensalade
  • halloumi in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
    400 g
  • olijfolie om te frituren
    1 el
  • water
    600 g
  • walnoot, gepeld
    30 g
  • verse dille enkel de bladeren
    10 g
  • uien gehalveerd
    60 g
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • Griekse yoghurt
    220 - 250 g
    220 - 250 g volle yoghurt
  • citroensap
    10 g
  • witte azijn
    1 - 2 el
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ - ½ tl
  • mierikswortel, in pot
    1 - 2 tl
  • volkoren brood in plakjes en geroosterd, om op te dienen
  • rucola om op te dienen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1348.6 mg
Protein 23.4 g
Kalorie 2062.8 kJ / 493 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 6.9 g
Nasycený tuk 15.9 g
Sacharidy 35.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...