Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
nebo 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
nebo 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1348.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Gazpacho
1h 15min