
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Groenten schillen
-
500
g rode bieten, geheel, ongeschild (passend in de opening van het mengbeker deksel)
nebo 500 g rode bieten, ongeschild, gehalveerd (± 2 cm breed) - 200 g pastinaak, in gelijke stukken (± 5 cm)
- 600 g water
Rode bietensalade
- 600 g water
- 400 g halloumi, in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)
- 1 el olijfolie, om te frituren
- 30 g walnoot, gepeld
- 10 g verse dille, enkel de bladeren
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 - 2 teentjes knoflook
-
220 - 250
g Griekse yoghurt
nebo 220 - 250 g volle yoghurt - 10 g citroensap
- 1 - 2 el witte azijn
- 1 - 2 tl mierikswortel, in pot
- ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen zwarte peper
- volkoren brood, in plakjes en geroosterd, om op te dienen
- rucola, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1348.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Tempé
48h
Mallorcaanse vissoep
40min
Mexicaanse limoensoep
40min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Victoria biscuit gebak
Ninguna valoración
Fruitige saladedressing
5min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Canapé met ei
10min
Vegetarische chili
1h 5min
Huzarensalade
25min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min