Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'eau
- 300 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (5 cm)
-
20
g d'huile végétale
nebo 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 6 mg
Alternativní recepty
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler 200 g de courgettes
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler 200 g d'aubergine
30 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min