![Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g) Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B09AA6C8-CFCB-4423-B2C9-E5ABB6070312/Derivates/080b1bdf-3eac-4de4-995f-7306c5ec136e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
-
600
g zielonego groszku, świeżego
nebo 600 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 godz. 10 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min