
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 500 - 800 g korzenia selera pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 28 kcal / 120 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 Min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min