
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek -
170
g cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
nebo 170 g czerwonej cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) - 130 - 150 g marchewki pokrojonej w 1-2 cm plastry
- 70 - 90 g selera naciowego pokrojonego w 0,5-1 cm plastry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 78.4 kcal / 327.8 kJ
- Protein
- 1.1 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 46.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie bakłażana
30min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min