Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
TM6

Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz

5.0 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g oleju
    nebo 20 g oliwy z oliwek
  • 170 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    nebo 170 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 130 - 150 g marchewki, pokrojonej w 1-2 cm plastry
  • 70 - 90 g selera naciowego, pokrojonego w 0,5-1 cm plastry

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
327.8 kJ / 78.4 kcal
Protein
1.1 g
Sacharidy
4.3 g
Tuk
5.4 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
2.6 g
Sodík
46.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty