Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g oleju
nebo 15 g oliwy z oliwek - 200 g marchewki, pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 417.5 kJ / 99.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 60 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie pieczarek
25 min