
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 20 kcal / 82 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pigwa pod kruszonką
1hod. 25min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Kompot wiśniowy
35min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie pieczarek
25min
Owoce zapiekane pod kruszonką „ze wszystkiego”
50min