Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 300 - 450 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rumienienie szparagów
20 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Brokuł z mleczkiem kokosowym
35min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Rumienienie bakłażana
30min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie cukinii
20 Min
Kompot wiśniowy
35min
Łosoś na parze z sosem sojowo-imbirowym i ryżem
30min