Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 500 - 800 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 82 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremowa zupa z groszku
40 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 min
Hummus z za'atarem i pieczywem maca
15h
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Makaron z soczewicy z warzywami i łososiem
30 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Piana z białek
5 Min