Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)

Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
500 g

Suroviny

  • 500 g wody
  • 500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 2 mg
Protein 1 g
Kalorie 82 kJ / 20 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...