Zařízení & příslušenství
Gotowanie na parze rabarbaru (500-800 g)
Příprava 10min.
Celkový 25min.
500 g
Suroviny
-
500 g wody
-
500 - 800 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
2 mg
Protein
1 g
Kalorie
82 kJ /
20 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
GOTOWANIE NA PARZE II
20 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Purée z warzyw korzeniowych
45min.
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min.
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45min.
Gotowanie na parze papai
15min.
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15min.
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min.
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25min.
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min.
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min.
Sok z marchewki (od 6. miesiąca życia)
10min.
Warzywa gotowane na parze
35min.
Placki ziemniaczane (rösti) z musem jabłkowym
40min.