Kalkun- og hvidløgsgryderet
TM6 TM5 TM31

Kalkun- og hvidløgsgryderet

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 2 kviste persille, frisk skåret i stykker (5 cm)
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g løg i kvarte
  • 50 g olivenolie
  • 20 g hvedemel
  • 350 g vand
  • 500 g blandede rodfrugter (fx gulerødder, knoldselleri, majroer, se tip), skåret i skiver (2 cm)
  • 2 kviste timian, frisk
    nebo rosmarin, frisk
  • 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l) smuldret
    nebo 2 tsk med top grøntsagsbouillon
  • ¼ tsk salt plus ekstra efter smag
  • ½ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
  • 300 g kalkunbrystfilet (se tip), skåret i stykker (3 cm)
  • 200 g kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
312 kcal / 1305 kJ
Protein
22 g
Tuk
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
1655 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše