Kalkun- og hvidløgsgryderet

Kalkun- og hvidløgsgryderet

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portioner

Suroviny

  • persille, frisk skåret i stykker (5 cm)
    2 kviste
  • fed hvidløg
    4
  • løg i kvarte
    100 g
  • olivenolie
    50 g
  • hvedemel
    20 g
  • vand
    350 g
  • blandede rodfrugter (fx gulerødder, knoldselleri, majroer, se tip), skåret i skiver (2 cm)
    500 g
  • timian, frisk
    2 kviste
    rosmarin, frisk
  • grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l) smuldret
    2
    2 tsk med top grøntsagsbouillon
  • salt plus ekstra efter smag
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt plus ekstra efter smag
    ½ tsk
  • kalkunbrystfilet (se tip), skåret i stykker (3 cm)
    300 g
  • kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1655 mg
Protein 22 g
Kalorie 1305 kJ / 312 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 6.3 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše