Zařízení & příslušenství
Salsa verde
Příprava 5min.
Celkový 5min.
180 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
1064.1 mg
Protein
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tuk
81.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
12.7 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Romesco dip
10min.
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25hod. 20min.
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4hod. 35min.
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1hod. 35min.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48hod. 20min.
Lemon and caper aioli
15min.
Basil pesto
10min.
Asian master stock
1hod. 45min.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3hod. 55min.
Spelt pastry
50min.
Miso dressing
5min.
Poached chicken with liquid stock
25min.