Zařízení & příslušenství
Salsa verde
Příprava 5min.
Celkový 5min.
180 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
1064.1 mg
Protein
6 g
Kalorie
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Tuk
81.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
12.7 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Poached chicken with liquid stock
25 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Asparagus and saffron risotto
35 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Mushroom risotto
30 min
Zhoug
10 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Ricotta gnocchi
2 godz.
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Hollandaise
15 min