Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 lubinas (750 g c/u entera) en filetes
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 2 ñoras (sin tallo y sin pepitas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate frito
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 150 g de agua
- 1 cucharada de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1361 kJ / 325 kcal
- Protein
- 41.13 g
- Sacharidy
- 1.31 g
- Tuk
- 17.34 g
- Vláknina
- 0.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Lubina a la sal con patatas
30min
Dorada a la catalana
30min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Corvina con ratatouille
45min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min