Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů jablek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtky
- 130 gramů mléka
- 1 vejce
- 25 gramů cukru
- 25 gramů oleje, plus extra na smažení
- 15 gramů čerstvého droždí
- 150 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- skořicový cukr
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2333.8 kJ / 557.8 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 83.2 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 146.7 mg
Alternativní recepty
Rebarborovo-jahodový koláč
1h
Jablečný závin
1h 20min
Krupicová kaše pro děti
10min
Vánočka
1h 30min
Tvarohové knedlíky s jahodami
50min
Bramboráky
45 min
Vafle
40min
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1h 30min
Perníčky
1h 45min
Palačinky s tvarohem
25 min
Palačinky (Crêpes)
1h 15min
Povidlové buchty
2h 10min