Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Liebstöckelsud
- 80 g Liebstöckel, frisch, grob gehackt
- 700 g Wasser
- 200 g Balsamico, dunkel
- 180 g Zucker
- 20 g Salz
-
1
geh. TL Gemüsebrühe (z. B. von Maggi)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
Zwiebelsud
- 300 g Zwiebeln, in Spalten
- 200 g Wasser
- 70 g Zucker
- 100 g Weißweinessig
- 150 g Rapsöl
-
2
TL Gemüsebrühe (z. B. von Maggi)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 5572 kJ / 1331 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 162 g
- Tuk
- 75 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 4520 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfe Pflaumensauce
50min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 godz.
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50min
Estragon-Senf
15 Min
Remoulade
10 Min
Wildgewürz
10 Min
Kräuter-Vinaigrette
10 Min
Sweet Chilli Sauce
40min
Basis-Gewürz
5 Min
Paprika-Tomaten-Chutney
1 Std.