Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Dill, abgezupft
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 130 g Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 2 Sternanis
- 400 g marinierte Heringsfilets, in Stücken
- 1 - 2 Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1400 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Eierplatte Frankfurter Art
30 Min
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 Min
Ungarische Pilzsuppe
30 Min
Ciabatta
8h 30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Brathering-Salat
45min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Griechischer Weißkrautsalat
2h 15min
Sauerkraut
96hod.