Zařízení & příslušenství
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Příprava 25min.
Celkový 35min.
10 stuks
Suroviny
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
574.9 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
587.8 kJ /
140.5 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fusion-smaken
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min