Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 574.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van basmatirijst
35min
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Bibimbap burrito
45min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Zweedse worteltaart
2h