Zařízení & příslušenství
Emu Stew (Mark Olive)
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
234 mg
Protein
35.3 g
Kalorie
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sacharidy
23.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Nourishing Snow Pear Dessert
Žádné hodnocení
Stir Fried Pork with Chillies
25min.
Beef, ale and dumpling stew
2hod. 55min.
Hot Dog Buns
2hod.
Spicy Beef with Red Capsicums
30min.
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Žádné hodnocení
Protein packed fluffy banana pancakes
30min.
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min.
Browned chicken mince
20min.
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min.
Aperol® Spritz
10min.
Mediterranean octopus salad
40min.