
Zařízení & příslušenství
Emu Stew (Mark Olive)
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
362.8 kcal /
1517.7 kJ
Protein
35.3 g
Tuk
13.2 g
Sacharidy
23.9 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
7.3 g
Sodík
234 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chef favourites
57 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland