Emu Stew (Mark Olive)

Emu Stew (Mark Olive)

5.0 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions

Suroviny

  • unsalted butter
    50 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • celeriac cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • carrot cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • parsnip cut into pieces (2-3 cm)
    70 g
  • turnip cut into pieces (2-3 cm)
    130 g
  • plain flour
    25 g
  • dried bush tomatoes (optional)
    20 g
  • ground lemon myrtle
    ¼ tsp
  • ground saltbush
    ¼ tsp
  • ground sea parsley
    ¼ tsp
  • bush tomato powder
    ¼ tsp
  • ground pepperleaf
    ¼ tsp
  • ground wattleseed
    ¼ tsp
  • tomato paste
    30 g
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • Beef stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • red wine
    50 g
  • water
    250 g
  • emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 362.8 kcal / 1517.7 kJ
Protein 35.3 g
Tuk 13.2 g
Sacharidy 23.9 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sodík 234 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...