Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g unsalted butter
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g celeriac, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g parsnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g turnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 25 g plain flour
- 20 g dried bush tomatoes (optional)
- ¼ tsp ground lemon myrtle
- ¼ tsp ground saltbush
- ¼ tsp ground sea parsley
- ¼ tsp bush tomato powder
- ¼ tsp ground pepperleaf
- ¼ tsp ground wattleseed
- 30 g tomato paste
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 50 g red wine
- 250 g water
- 500 g emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517.7 kJ / 362.8 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 23.9 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 234 mg
Alternativní recepty
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM6)
10 Min
Miso chicken and rice
1h 30min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 Std. 40 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Poached eggs
25 Min
Mojito-style cocktail
10 Min
Steamed fish with green mash
50 Min