Zařízení & příslušenství
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 20min.
20 portions
Suroviny
-
sugar450 g
-
lemon myrtle leaves20
-
macadamia nuts500 g
-
honey600 g
-
ghee plus extra to grease180 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
filo pastry300 g
-
ground lemon myrtle1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
75.4 mg
Protein
3.2 g
Kalorie
2066.6 kJ /
493.9 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
8.4 g
Sacharidy
58.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rhubarb, orange and almond Cake
1hod. 30min.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min.
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1hod.
Vegetable liquid stock (TM5)
3hod. 15min.
Rum baba
3hod.
Orange Campari marmalade
1hod. 35min.
Aioli
10min.
Rueben sandwich sauce
5min.
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min.
Best lemon drizzle cake
35min.