Bouillon de restes de légumes

Bouillon de restes de légumes

5.0 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
3 bocaux

Suroviny

  • 400 g de légumes variés (restes), coupés en morceaux
    d'épluchures de légumes variés, (restes), coupés en morceaux
  • 1 oignon avec la peau, coupé en deux
  • 50 g de champignons frais
  • 2 gousses d'ail non épluchées
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 4 grains de poivre de la Jamaïque
  • 10 grains de poivre noir
  • 2 branches de thym frais ou déshydraté
  • 2 branches de romarin frais ou déshydraté
  • 1500 g d'eau
  • 2 c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 1634.7 mg
Protein 3 g
Kalorie 391.7 kJ / 93.7 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...