
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rødløg
- 1060 g vand
- 60 g hvidvin
- 20 g ahornsirup, ren
- 60 g tranebær, tørrede
- 20 g grøntsagsbouillon (se tip)
- 250 g farro (uristet - se tip)
- 2 kviste timian, frisk kun blade
- 2 stilke selleri skåret i stykker (3 cm)
- 4 kviste purløg, frisk skåret i stykker
- 4 kviste bredbladet persille, frisk kun blade
- 2 æbler udkernet og skåret i kvarte (se tip)
- 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 10 g sherryeddike (se tip)
- 10 g citronsaft
- 15 g dijonsennep
- 1 tsk sukker, hvid
- ¼ tsk salt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- 60 g babysalat
- 80 g gedeost, alle slags smuldret (se tip)
- hampefrø til drys (valgfrit)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 258.3 kcal / 1085 kJ
- Protein
- 7.7 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 616.2 mg